Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.07.31 0 0 247

Végre megint egy értelmes link eredménnyel, köszi Gabivagyok.

Engem eléggé zavar mostanra, hogy nem arról megy a beszélgetés itt a fórumon, amiről kellene, hanem ilyen személyeskedő hülyeségről.

Szerintem mindenkinek világos mostanra, hogy aki ezeket az olcsó, csomagos klinikákat nyomja, az csak reklámoz, nem hinném, hogy bárki bedől ezeknek, nem kell őket mindig agyoncsapni (ráadásul megteszik maguk).

Szerintem ne foglalkozzon velük senki, és inkább olyan témákat osszatok meg, ami pl. nekem is (gondolom másnak is) segít. Én ezért jövök ide.

Ez a videó nagyon jó az eredmény miatt, de ilyenből nagyon sok van fent.

A vlogger srác videója viszont azért sokkal jobb, és a szememben hiteles, mert őszintén leírja, hogy mire kell vigyázni Törökországban, ahol ő is megcsináltatta, és elmondja őszintén, hogy ne az olcsót válaszd, amit eléd tolnak, és nézz utána rendesen. Az mondjuk kevésbé szimpatikus, hogy pénzért kínál tanácsadást, de legalább őszinte, és a videó totál informatív.

Az ilyenek videók nekem is segítenek a tisztánlátásban, és mondom, én nem tervezem külföldön a műtétet, de a srác is elmondja, hogy a legtöbb országban ugyanezek a kategóriák vannak (mondjuk gondolom itthon mindenhol orvos műt), nemcsak Indiában, vagy az USA-ban.