Zajlott :))), észérv semmi, vádaskodás 100%.
Először téged próbált támadni, azt gondolom láttad, onnan lepattant, miután megnéztem a linkeket, amiket bedobált, majd jöttem én, itt pedig belefutott az erdőbe ismét az "orvosi diploma nem kell" műtőember :). Tényleg egész jó ez a feketével kiemelősdi :).
Azt hitte, hogy módosítottam egy posztot, de annak se volt képes utánamenni, hogy lehet-e egyáltalán utólag változtatni a fórumposztokon, majd megvádolt, hogy a Sikos klinikát reklámozom (miközben egyre inkább vagyok úgy, hogy valszleg oda nem mennék, nekem sem nagyon szimpi az orvos). Mi lett volna, ha leírom, hogy szakmailag hitelesnek tűnik, azon masz...bált volna a kisgyerek egy hétig :), hogy na, te is reklámozol, nem csak én :))
Visszaolvastam egy korábbi posztomat, és még mindig igaz, tényleg semmi ész, csak vagdalkozás, de akkor egy másik álnéven írogathattak, csak mivel eleget írtak, mostanra kiderült, hogy tényleg megpróbáltak reklámozni (eddig csak sejteni lehetett):
"a menet általában ez :)))
- először támadnak, mert gondolom elolvassák Gabi összefoglalóját,
- miután bejutott a 3 bites fejükbe, hogy valaki felhívja a veszélyekre a figyelmet, személyeskednek kicsit, aztán átgondolják, hogy mit tudnának gyorsan tenni, jön 1-2 próbálkozás, mint a lenti fizetett cikk, de semmi észérv.
- ezeket amúgysem érdekli, hogy egészségügyi eljárás, és fontos a körültekintés,
- a lényeg: csak a kis jutalékukért kaparnak, a kis pénzük miatt vannak itt, és most valaki bekavart nekik, van akinek ez az élet :). "
Úgyhogy ennyi, szerintem elég, ha időnként bemásolod, hogy mire figyeljen valaki, mielőtt dönt, azzal úgysem tudnak semmit kezdeni. Gondolom ezek után 10x meggondolják, hogy mit írjanak, eléggé sikerült lejáratni magukat. Ezzel a "nem kell orvos a műtéthez, csak tanfolyam" dumával meg, azta...csodálkozom, hogy nem tiltották még ki a kisgyereket.