GIGAMATRAC (X) 2021.07.31 0 0 14412

Kedves Laslow,

A matrac választás, igen sok kérdést vet fel! Alapvetően a matrac árak esetén nagyon sok szempont alapján lehet választani, de természetesen amit a felhasználó szeretne: sokáig használni egy kényelmes és nem utolsó sorban kedvező (olcsó) árú matracot. 

Sajnos nem egyszerű a döntés, a kínálati oldal miatt sem. De nézzük a kínálatot:

Szeretnénk egy 100-120.000 ft körüli matracot, ebben a kategóriában már fogunk találni a szakkereskedésekben jó terhelhetőségű matracokat, amik akár 120-140 kg oldalankénti terhelést is kibírnak, a matrac szóra kattintva elérhetőek a Ceriflex márka matracai, amiről az előbb írtam Önnek.

Innen válik érdekessé, hogy melyik márkát válassza, vissza tudom-e vinni, illetve az Ön által felállított kritériumoknak megfeleljenek.

A választás előtt mindenképp tisztázni kell, hogy a matrac a súlyuknak megfelelő-e, pl., ezt a matrac adatok alapján vagy a kereskedésekben a kg/m3 (30 kg/m3 felett) arányok és a matrac vastagsága (20 cm vagy vastagabb) már enged következtetni. Amennyiben a matrac a testalkatunknak megfelelő, a kényelem fogja nagyban befolyásolni a választást, a test zónákra osztott matracok is egy adott kényelmet szolgálnak.

De több technikai újdonságot is fog találni a piacoon, köztük a Levital márka is érdekes lehet, mert itt a hab rugók adta lehetőség páratlan kényelmet tudnak adni, amennyiben...

Azért javaslom, hogy  tessék felkeresni néhány céget és próbáljon ki "egy-két" matracot, hogy a választás könnyebb legyen.

Még egy kis segítséget had adjak Önnek: Tanácsok - Matraccal kapcsolatos érdekességek, információk, matracos - Xsensor Reveal Technology - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet

Összegezve egy IKEA által forgalmazott vagy a szakkereskedésekben található matracoknak vannak metszéspontjai, de bútor kereskedésnek része a matrac a "matracos" üzleteknek pedig ez a profilja. Ezért én mindenképp egy szakkereskedő felé tenném le a voksot, persze a szívem haza játszik: Gigamatrac felé, de általánosságban egy matracos céggel szerintem jobban fog járni, mint egy nagy áruház kínálata.

Remélem, hogy hamarosan találkozhatunk és személyesen is át tudjuk beszélni a lehetőségeket.

Tisztelettel:

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: Laslow (14411)