Ez nem semmi...A stílus, és a szellemi mélység vicces, de amit vmelyik bejegyzésben ideböfögött a primitív kismókus, az nem vicces, hogy bárki elvégez egy tanfolyamot, aztán műt, legalább ennyi esze lett volna, hogy úgytesz, mint aki tudja, hogy a műtétet, ahol véreznek emberek, orvosok műtik:
"Ami a félelmetes, hogy nemhogy megpróbált úgy tenni, hogy persze, érti, hogy ez egy orvosi eljárás, hanem egyenesen leírja, hogy nem kell orvosnak lenni ehhez."
Az igaz, hogy most már az a menet itt, hogy zajlik a beszélgetés a fórumon, majd egy emberke, aki valószínűleg pénzt kap egy klinikától (vmi gagyi helyről gondolom a törököktől) leírja egy orvosszövetségre, hogy vállalat (mennyire kell butának lenni ehhez :))), aztán pongyola megfogalmazással összehord hetet-havat, majd leírja, hogy menjé' törökbe kisbarát, mer' az jó, meg ők olcsók, meg ügyesek, az se gáz, ha nem orvos műt téged, higgyé' nekem :)). Ennél nincs igazán lejjebb :).
1,5 mm-es tű, én nem vagyok szaki annyira, mint Gabi a témában, de ezt én is tudom, hogy butaság, ilyen nagy tűvel már az anyajegyet veszik le a ...különböző testrészedről.
Azt is mindenki tudja, aki kicsit is utánanéz, hogy a FUE az a módszer, amit mindenhol csinálnak a világon, erre leírja az agyas, hogy ez már a múlt :))).
Egyébként nekem van egy gyanúm, hogy ez az emberke írt már egy másik néven ide, mert kísértetiesen hasonló a szellemi színvonal, és ugyanaz a minta: támadás, félinformációk bedobálása, majd támadás, és a végén leírja, hogy a török klinika milyen gyors, meg olcsó (most kimaradt, hogy gyönyörű nyaralás Ázsiában :))).
Most azt mondom, hogy miután a kismókus leírta, hogy nem kell orvosnak lenni a műtét elvégzéséhez, szerintem meg kellene nézni az összes ilyen parazitát, mert ez már több, mint emberi butaság.