virágszív Creative Commons License 2021.07.28 0 4 67104

Sziasztok! 

Bocs, hogy eltűntem, de kicsit összejött...

Szokatlan kérdéssel fordulok hozzátok, de ezt is meg kell próbálnom. 

Anyut felköltöztetjük hozzánk Pestre, mert bárhogy tisztelem az önálló életterét, nincs tovább, nem maradhat egyedül. Többször elesett, már egyáltalán nem tud gondoskodni magáról, és a wc-re kijutás is nehezére esik. Én ezt így nem tudom tovább nézni. Nem akarok mást, csak tiszta ruhát adni neki, naponta finom ételt, segítséget, nyugalmat és egy minőségibb életteret, amiben méltóképp élheti meg, ami még hátra van. 

Úgy néz ki, hogy most már beadja a derekát, bár mióta kitűztük a költözés dátumát (már csak a jövő héten lesz egyedül), "jobban van", ezt mondogatja. 

Megígértem, hogy ha felerősödik hazamehet, ami egy megnyugtató mentsvár neki, bár szerintem mindketten tudjuk, hogy ez csak egy szép gondolat...

Szeretnék neki beszerezni, egy olyan éjjeliszekrényt, vagy hasonlót, mint ami a kórházakban van, tehát, hogy van felnyitható asztalka része is. 

Az esélytelenség tudatával, de gondoltam itt is megkérdezem, hogy nincs-e valakinek, valahol egy ilyen használaton kívül. Természetesen fizetnék érte, csak még a hírdetőoldalakon is 50 és 150 ezer ft közötti az ára, és az az én pénztárcámnak sajnos nem elérhető. 

Kádszékünk már van, (még a gerincműtétem idejéből), meg járókeret is, rollátor is, szóval amit tudtunk beszereztünk, de ezt még nem sikerült. 

Köszönöm, hogy meghallgattok, és ígérem hamarosan visszaolvasgatlak titeket, csak most tényleg nem volt időm. 

Mindenkinek szép napot!