Nobody1 Creative Commons License 2021.07.27 0 0 49002

"iszonyat messze laksz onnan , ahol ilyenket hirdetni szoktak"

Lehet mégsem. A minap például röpke1 óra alatt 3 mopedautó is elpöfögött előttem. Pontosabban kettő, mert a harmadikat Csongrádon az okmányiroda parkolójában láttam.

De mint megtudtam a kis fatornyos falunkban is van legalább 4 db (+ egy 3 kerekű). Igaz keveset vagyok a faluban, de én csak egyet láttam, azt is már vagy 2 éve...

60 km-re Kecskeméten elég gyakran hirdetnek. Valószínű kereskedő lehet mert azonos néven 2-3 db-ot is hirdet egyszerre és a "házhoz szállítást megoldja". Mondjuk a kereskedőkkel újabban nincs túl jó tapasztalatom, így inkább magánszemély eladótól vennék, kicsit talán reálisabb áron.

(A legutóbb például egy olyat hirdetett, aminek a bal első kereke korábban kiszakadhatott, mert a sárvédő sérülései erre utaltak. Lehet csak megfoltozta a felfüggesztést és piacra dobta - bár ezt egy kis átnézéssel ki lehet szúrni. Csak "netes rendelés" esetén gondolom az ide és visszaszállítást ki kell fizetni ha nem veszem át és a kereskedőnek talán már ez is megéri, sőt az sem kizárt, hogy inkább megveszi az ember így - esetleg 10-20 ezret lealkudva - mint tízezreket fizessen a potyaszállításért.)

Persze a magánszemélyek is "érdekesek" tudnak lenni, mert ha mondjuk egy kereskedő adna 500 ezret, akkor ő 7-ért hirdeti, aztán ha nem megy el, végül mégis odaadja a kereskedőnek akár 450-ért is, de a vevőnek akkor sem enged az "álomárból"... :)

Amit a múltkor linkeltem már valószínű elkelt (levették a hirdetést). Ha az én itteni "reklámom" hatására ment el, akkor kérem a közvetítői díjat.... :PPP

Előzmény: Bakancs4 (48997)