A francba, ez egy kurva jó topic. Supertzar, te tényleg a Lénárd vagy?
Magamról csak annyit, hogy az első szám óta veszem a lapot, fanatikus lemezgyűjtő vagyok (amióta megy az mp3 azóta még fanatikusabb), az egyik legkedvesebb (úgy a két-háromszáz közül) zenekaromat pedig talán kitaláljátok (hát, nem a mellowica). Most hirtelen a következő kérdésekre szeretnék választ kapni L.Lacitól:
-Mi a véleményed, az mp3 formátumról? Főleg a metálzenére gyakorolt hatásáról. Szerintem az mp3-at pl. baromi jól fel lehetne használni demók terjesztésére.
-A pontozásról. Szerintem jó lenne egy olyan rovat amiben a hangpróbások az előző hónapok anyagai közül pontoznának újra olyan lemezeket amikre a többszöri meghallgatás után adott pontszám jóval eltér az eredetitől. (Na ez egy nagyon szép mondat volt :))), de azért értitek, nem?) Kurva sok olyan lemez van, ami csak sokadik meghallgatás után érik be(vagy nem.) Pl. emlékszem, hogy pont te L.Laci a Monster Magnet zseniális Dopes To Infinity lemezére csak 8 pontot adtál a hp-n, aztán persze javítottál, és felraktad az év végi listádra.
Ja ezt a fórumot az MHH-ban feltétlenül említsétek meg!
Hell Awaits!