Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.24 0 1 180

Külföldi fórumokon sokkal többet lehet látni, így van. 

Amit átküldtél érdekes, mert 6 hónap után a sokknak már szerintem rendeződnie kellett volna, ez elég nagy hiba, ráadásul a srác leírta, hogy azért nem akart strip műtétet, hogy röviden hordhassa a haját. Sajnos így nem fogja, legfeljebb, ha pigmentet tetoválnak a foltok helyére, de az szerintem félmegoldás, mert pár év múlva újra kell menni. 

Ami meglepő, hogy török szinten még nem is a legrosszabbak közé tartozik dr Acar, de azért amit a srác ír, az többet mond minen reklámnál:

"I had my surgery with dr acar at cosmedica. My advice would be to stay away from all package style clinics in Turkey. You leave yourself exposed to jobs like this. Turkey does have good dr’s. You just need to dig through the crap first!"

Magyarul mindenki tartózkodjon azoktól a helyektől, ahol csomagajánlatokat adnak a pácienseknek, és Törökországban is vannak jó orvosok, csak keresztül kell ásni magad a szó szerint fekálián, hogy megtaláld azokat a klinikákat, ahol tényleg minőségi műtétet végeznek, nem futószalagon.

Ezt írtam korábban, hogy nem szabad az olcsó futószalag helyeket választani (ahol push-olnak, hogy gyere most, csomagban, szállás, repülő, olcsó, és jó), mert könnyen bele lehet futni egy ilyen helyzetbe, ahol nem az igen gyenge eredmény lesz a gond, hanem, hogy életed végéig cipelned kell a műtét nyomát. Sajnos a reklámnak még sokan bedőlnek.

Az anyajegyeiddel pedig végképp gondold meg, ha bevállalod, mert az már kifejezetten rosszul is elsülhet (mmint ennél is rosszabbul)!

Előzmény: Fausto_gyermeke (179)