Gabi, hagyd, ne reagálj, inkább akkor írj, ha van vmi értelmes téma sztem. Ez már csak a vergődés, amikor másodperceket számol a rendesen írni nem tudó mókus. Meg engem betámad.
Megnéztem, ki is ez, a hozzászólásával már lebuktatta magát: először februárban írt, hogy egy ismerősétől hallott a török klinikákról, hogy ott milyen occsó', meg milyen sok graftot tesznek át, majd júnusban már azt írta, hogy a bátyja tavaly megcsináltatta, sőt már Szilvi is megy vele mellet megcsináltatni, egészségükre! :)) Még azzal megpróbálhatja menteni a szitut, hogy de há' a bátyám az ismerősöm, héé! :))
Nem tetszik nekik, hogy valaki csak leírja a tényeket, és nem áll bele vitába velük, felhívja a veszélyekre a figyelmet. Nem tetszik haver? Ez van. Az ember leírja, hogy független fórum, de egy helyet próbál reklámozni eredmények nélkül, tudod, hogy mit jelent a független szó, nem lehetsz ilyen buta? :)
Miért nincs benned annyi gerinc, hogy leírod, hogy pénzt kapsz a törkököktől, ha valakit sikerült rávenned? Egyenesebb lenne. Itt most te reklámozol, senki más. Ez nem jutott az eszedbe?