Törölt nick
2021.07.22
|
|
-18 5
3776
|
Az a kosár volt a szezon legszebb jelenete, ráadásul ugye a legfontosabb mérkőzésen történt. Nem is értem miért nem az első helyen végzett a TOP100 között.
Én is örülök a maradásának. Az viszont nagyon taszító, hogy egyes szurkolók korábban szidták, aztán most meg már ölelgetik. Ahogy Milosevics is "homoszexuál" volt számukra, aztán amikor ide szerződött, akkor meg már csak Milo volt, és gyaníthatóan , ha végig játszotta volna a szezont, akkor neki is a nyakában lógtak volna. Az ilyen szurkolóknak az alacsony intelligencia szintjük miatt hirtelen tud változni a véleményük, ha valaki egy kis örömöt tud nekik már okozni, akkor akit előtte még "dobáltak", utána már ünneplik. Nem ez utóbbi a gond, hanem az előbbi a felesleges. Persze ez nem csak a Falcot érinti, hanem ez a sport környezetében jellemző jelenség. Én nagyon pártolnék egyébként egy B-közép nélküli közönséget, amolyan Bundesliga kézilabda hangulatot, de említhetném a dán -vagy norvég jelenséget is. Az egy intelligens közeg, és nekünk is ilyen irányba kellene haladnunk. |
Előzmény: Real013 (3775)
|
|