Ilhilla Creative Commons License 2021.07.21 -5 1 1080

Érdekes, engem egyáltalán nem zavart, hogy a szülők besegítettek a jelöltek fogadásába, vendégül látásába. Igaz, amikor először megláttam a mamát abban a bőrdzsekiben, felnyírt hajjal, azt hittem, egyik lovászát fogta be segíteni Viki.

A közös főzés indoka -a megvendégelésen túl- az volt, hogy Viki lássa: a jelöltek hogyan viszonyulnak az édesanyjához. Neki ez fontos szempont, hiszen a 31 évéből 31-et együtt éltek és -mert ez egy lovastanya is- együtt is fognak élni és jelen lesznek a szülők a kiválasztottak pár napjánál is.

Vannak ilyen "szoros kötelékben" élő családok és -eddig?- a mama sem volt tolakodó a véleményével, hiszen éppen azon a legényen akadt meg a szeme, amelyiken a lányának (Attila) és első adásban pl. én is őt szúrtam ki a "tömegből". Ráadásul Viki kérdezett rá, nem a mama állt elő azzal: ki a legmegfelelőbb.

Majd az együttélés ideje megmutatja, mennyire lesz máris "anyós" a mama, vagy mennyire ad teret annak, hogy a lánya önálló döntéseket hozzon (ha egyáltalán Viki akar önállóan dönteni).

Anikó felbukkanása ismét egy vicc, mi a fenének autózik hosszú kilométereket azokért a pár szavas "tanácsadásokért"!