Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.21 0 7 1079

Nekem sem tetszik az ismerkedés ilyenfajta lebonyolítása.

Kellemetlen lehet, a gazdáknak a jelentkezőknek is. Ráadásul nem egy rutinos szereplőkről beszélünk. Aztán, hogy mennyire rendezik ezeket a jeleneteket, fene tudja. A kiválasztásról már nem is beszélve. Olyan érzésem volt, hogy Zoli gazda azt sem tudta hol van, amikor kiválasztotta a négy lányt.

Tényleg egyszerű a srác, talán több tehenet látott és foglalkozott velük, mint lányt?! Hiszen mondta is, hogy a faluban összesen nincs annyi lány, mint aki körbevette őt. Jogos volt a felháborodás a lányok között, hogy volt akivel nem is igen beszélt,  nem hogy beszélgetett. Pláne, hogy valamennyire megismerte volna az illetőt.

Kevesebb kiválasztott létszámmal, tartalmasabb lenne talán a színvonal is, szerintem. Attól még büszkélkedhetnének a gazdák, hogy zsák számra kapták a leveleket! :)

Viki gazdasszonyról és a szülőkről már leírtam a véleményem. Azt, hogy a kedves mama meddig marad a lánya mellett, majd meglátjuk. De el tudom képzelni, hogy a férj jelölteknek ő fogja megmutatni a még a hálókörzetet is. Vagy ő fog kilovagolni és megmutatni a birtokot?!

Egyébként, ha jól értettem  Viki azt mondta Anikónak is, hogy az egyik legfontosabb szempont, hogy a mamát elfogadják. A párja pedig feltétlenül.  Korai még véleményt mondani, de olyan érzésem van, hogy inkább azt mondanám a "srácoknak", hogy fussanak arra, amerről jöttek........

( Node, majd meglátjuk! Lehet, hogy a végén elnézést kell kérnem a kedves mamától, mert kellemesen fogunk csalódni benne. Vagy nem! )

Előzmény: Mazsola0070 (1078)