Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.20 0 4 1075

Én ma nagyon vakon voltam! ( Vagy inkább figyelmetlen?!)

Azt hittem a mai adásban a másik két gazda következik.  Így unalmas volt, mintha a tegnapi adást láttam volna újra!:)

Zoli gazda tényleg ciki volt, hogy nem tudta a lányok nevét. És amikor Anikónak a  karjával - mint egy közlekedési rendőr - mutogatott a lányok felé, akik vették is az adást -, hogy ki tetszik neki. 

Eszter és "barátnője" kiesett, de Eszter a maga 39 évével büszke volt arra, hogy sok " huszonévest lekörözött " a levelével és így  "benne volt a tv-ben!" :)  Vagy, a forgatókönyv szerint kellett két zsörtölődő karakter?!

Egyébként a gazda a négy - a többinél - szimpatikusabb lányt választotta. 

Ami nem volt szimpatikus a kiválasztott négy lánynál, hogy Jázmin már hergelte magát Tina miatt, hogy hazamegy, mert nem kedveli riválisát. Node, nem látta az előző adásokat, nem tudta, hogy nem egyedül fog enyelegni a gazdával?! 

Viki gazdasszonynak is választani kellett. Naná,hogy a mama egy kicsit súgott neki! Ez nem tetszett.

De már az elején sem, hogy ők főztek a papával, és mint a szurikáták közben lesték Viki megnyilvánulásait.  Az meg pláne nem tetszett, hogy ma pedig, mint a dutkák beültek a férjjelöltek közé! 

Azon viszont mindig nevetni kellett akárhányszor hallottam az előzetesben is  Viki nagyon komoly indoklását, hogy " ne haragudj, nálam nem jött meg az, amit vártam..." Először meglepődtem, aztán megértettem! : )  

Egyébként, Viki gazdasszony is várhatóan és aránylag jól választott. Szerintem.