Zimacharles Creative Commons License 2021.07.20 0 1 80

Nem tudom erre gondolsz, a Sun lehozott mostanra több páciens beszámolót, ez az egyik srác, akinek 1250 (!!) fontért elrontották a fejét, "butchery", azaz hentes munka címmel:

https://www.thesun.co.uk/news/11874197/brit-left-horrific-scars-botched-1250-hair-transplant-turkey/

Mondjuk én éltem kint, azt tudni kell, hogy a britek elég tuskó népség (egyenként senkit nem megbántva :), van egy szűk réteg, aki értelmes, de a többség (ahogyan Pesten is látni a turistákon) elég paraszt módon tud viselkedni, és hát ők azok, akik aztán ugranak az olcsó, biztos szép lófarkam lesz reklámra, mondom, a törökök meg rögnek a markukba, mert jól szervezik a kiutazást, a szállást, transzfert, többi meg vagy bejön, vagy nem (a páciens részéről). És az is érthető, hogy ilyen árak mellett nyílván pörgetni kell a bizniszt, ha egy műtétet végeznének naponta, és az orvost kellene megfizetnie egy ilyen cégnek, nem az asszisztenst, be is zárhatnának, a páciens meg úgyis túléli, legfeljebb majd megcsináltatja az anyaországban rendesen. És itt nem csak a pénzről van szó, az egész élmény, a várakozás, minden.