Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.19 0 4 1063

Vártam a műsort, megnéztem, csalódtam.

Zoli gazda, a hősszerelmes típus, az "érzékeny kategória". Akinek a vörös hajú szeplős lányok jönnek be.

Ami első zavart, hogy túl sok volt a lányokból!  Miért? Azért mert Zoli gazda ahogy elnéztem bizonyára nem mozog rutinosan a kamerák előtt, de nők előtt meg pláne nem. Elég neki egy lánnyal is kontaktust teremteni, nem még ennyi nő társaságában jópofizni, viselkedni?! Kínos, nyögvenyelős volt a gazda, néha már megsajnáltam, pláne amikor kivillantotta fogsorát.

A  lányok csapata pedig nagyon vegyesre sikeredett. Korra, kinézetre, viselkedésre  egyaránt. Szinte már zavartak. Egyik sajnos csak odatévedhetett, mert csúnyácska volt módfelett. Bizisten kényelmetlen volt ha mutatta a kamera.

A galgamácsai 25 éves molett lány és a 39 éves hölgy pofavágásai zavartak. Az utóbbi mi a fenét keresett ott?! 

Nem lehet, hogy az előzetesben látott másik Zoli gazdához jelentkezett, mert korban ( 39 éves volt )az felelt volna meg neki??!!  Mit akart vajon ettől az " egyszerű, " mint a faék gazdától "?!

Amit  a lányok össze sikítoztak a pókoktól, csinálva  ezzel a műbalhét, az mindennek a csimborasszója volt!  A lányok közül így első blikkre a vöröshajú volt  szimpatikus. Zoli gazda furának, érdekesnek tartotta, de "nem értette miért?" Talán, a furcsaság az volt, hogy a lány intelligensebb volt nála.   A szemüveges,  szófosó lány aki elájult menet közben (véletlen, vagy csak a hattyúhalálát játszotta el?!), antipatikus volt. A többiek, háááát, legjobb esetben egyszerre kiesnek!

Viki gazdasszony: Viki gazdasszony nekem az előzetesekben tavasszal sokkal helyesebbnek tűnt. Sőt, sokkal határozottabb nőre emlékeztem. Aki roppant céltudatosan beszélt az álmairól. Ami nekem nem tetszett, hogy ott volt szinte a sarkában a családja. Az anyja pedig már suttogta is a véleményét. Én nem is csodálkozom, hogy 31 évesen egyedül él, vagyis a "Mama lakban". A férjjelöltek közül egyenlőre nincs olyan akinek drukkolnék, hogy elnyerje   gazdasszony kegyeit. Mindenesetre ez a "társaság" szimpatikusabb volt, mint Zoli gazdáék.

Megvárom még a másik két gazda  milyen hölgykoszorúval fog megjelenni holnap.