C128 Creative Commons License 2021.07.19 0 0 64500

Nincs semmi ellentmondás. Sajnálom, hogy semmit nem értettél meg az egészből. Milyen hetek óta? 6 napja vagyok itt, 13-a óta. Nincs semmi stikli, mindent szabályosan és legálisan csinálok, egy kis hal vagyok csak ebayen a sok nagy kereskedő között. Nekem elég az ötjegyű ellátás mellé a havi néhány 10e bevétel, nem szórom a pénzt baromságokra, csak arra költök, amire kell, kicsi lakás, kevés rezsi, kevés kajakiadás, kicsi 22 collos LCD TV, butatelefon, régi asztali PC, gáztűzhely, gázkonvektor, stb.. Mindent én javítok. Olyan ritkán veszek új vagy használt dolgokat itthonra, amilyen ritkán csak lehetséges. Pl. lakásfelújítás sosem lesz többet, értelmetlen. A rokkant ellátás mellett bármennyit kereshetek ebayen adózás nélkül, amíg az évi 600e bevétel alatt maradok, ami havi 50e, és nem vehetik el az ellátásomat. Hiába olyan a rokkant törvény, hogy ellátás mellett már jövedelemkorlát nélkül lehet legálisan, bejelentve dolgozni, és nem vehetik el az ellátást, több 10e magyarnál már megtették, mert tudott dolgozni. Nálam ezt nem fogják megtenni, esélyt sem adok rá. Ezért sem dolgozhatok többet senkinél és senkinek. Ezért fontos az ebayezés.

Előzmény: gojkomitics16 (64499)