C128 Creative Commons License 2021.07.17 -7 0 64449

A trágyarakásos kép titeket minősít, szomorú, hogy ilyen szintre süllyedtetek. Még mindig itt tartunk:

-Hogyan lehetséges elérni a sima postával, hogy USA-ba érés után, egészen a címzettig is láthassam mi van a levéllel?

-Milyen olcsó szállítási módok vannak USA-ba, Kanadába, a címzettig végig nyomkövetéssel, ahol max. 50 g-os levelet nem sokkal többért el lehet küldeni, mint a postával 2335 Ft-ért? Ugyanez a kérdés EU-ba is, ahol nem sokkal kerül ez többe, mint 2270 Ft.

-Hogyan akadályozhatom meg, hogy az EU-ba, USA-ba, Kanadába küldött cuccok elvesszenek, ellopják, és a végén a vevő az ebayes ügy indítással elvegye a pénzemet, beleértve a postaköltséget is? Így nem csak a terméket és a termékért kapott pénzt veszítem el, hanem saját zsebből postáztam a semmiért.

-Hogyan kaphatom vissza a jún-ban az USA-ban elveszett ajánlott leveles cuccom értékének min. 80%-át 1 hónapon belül, vagy az egész cuccot minimális visszapostázási díj fizetéssel úgy, hogy a terméket újra eladhassam, és csökkenthessem a 100e-es veszteséget?

-Hogyan érhetem el, hogy az ebayen eladóvédelem is legyen, ne csak mindig a vevőt védjék?