Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.11.23 0 0 313
hali!
a vasárnapi rész engem idegesített, nekem úgy tűnt, hogy irreálisan viselkedtek a szereplők, nemcsak a bombával kapcsolatban, hanem egyébként is

meglehetősen hülyének éreztem azt a dumát, mikor az első kihallgatásra vitték a kapitányt, ő meg valami olyat nyögött ki, hogy mi vagyunk a hadtest legtökösebb szakasza, velünk nem szórakozhatnak, majd én megmondom nekik... (ilyet egy fogoly biztos nem mond, ha az ellenség, az elvetemült gonosz (!) ellenség kezei közé kerül)

aztán nem bírtam felfogni hogy miért nem fogták fel, hogy manipulálják őket, ha annyira összeszokott csapat voltak, kitartottak jóban-rosszban, hogy tudtak így egymás torkának esni egy ilyen krízishelyzetben, meg hogy tudták beszopni ezeket a kivetítéseket (főleg az nagyon tökös fegyvermester volt a csúcshülye)

a bombás dolog meg az irrealitás csúcsa volt, mivel a tervezőt vitték ki utoljára, gondolom egyébként is vége volt a tesztnek, és azzal hogy elkezdett velük "együttműködni" csak lezárta a kísérletet
ilyen baromságot meg idegenként sem csinálnék, hogy ráengedem az ellenséget a bázisom közepén egy halálos fegyverre, hogy mutassa meg hogyan működik...hősök mindig is lesznek, ezt nem szabad elfelejteni :)

ez a kísérlet a műtét sikerült, de a beteg meghalt tipikus esete volt :)

tök ciki, de nem emléxem a szombati részre :(
vagy nem is láttam? mi volt benne?

paradox: az angyalos rész nekem is nagyon tetszett