tomb Creative Commons License 1999.11.23 0 0 26
Hali!

Na végre egy topic, ahova érdemes bejönni:-)!
Vovin: Én csak 89 dec. óta veszem a lapot, meg ki is hagytam pár számot, úgyhogy "mi" csak tudjuk, egész jó kis lap lett! supertzar: Persze vannak dolgok, amik nekem sem tetszenek. Pl. meg lehetne válogatni, melyik olvasói levelet közöltök le. Rohadt fárasztó tud lenni a sok bunkó levél! Ezt a rovatot már nem is nagyon olvasom. Akkor már legyen helyette zenészfüllel rovat! És ez a true metal visszatérés tényleg kezd kínos lenni! Eddig én hangoztattam a haveroknak, hogy vissza jön a metal meglátjátok, de most inkább kussolok! Mikor megláttam az UDO lemezborítót, nem tudtam, most ezen nevetni kell, vagy mi? A Paksi és az Ossian a magyar változat munkatársai. Röhögnöm kell! Régen sem tetszett az Ossian, de, most kifejezetten ellenszenvesek! A Mood a kedvenc magyar zenekarom, de az új lemez hangzása qrva nagy csalódás!!! Úgy kell beerőszakolni a lejátszóba (az új Dream Theater nem nagyon akar kijönni :-))
Viszont a Hammer recs.-t nyugodtan reklámozzátok! Inkább, mint valami bakancsreklám! És ami még nagyon tetszik pl, hogy a Fonó anyagairól is írtok! Ez király!
Tehát vannak hibák, de ha nem lenne MHH, talán én sem ebbe a rovatba írogatnék!
Ja, és mégvalami: Az, hogy valaki a harmadik x felé már nem csak metalt hallgat, annak nem csak a média lehet az oka. Lehet, hogy más műfajok igényes zenéit hallgatja már! Nem mindenki Lemmy :-)