Törölt nick Creative Commons License 1999.11.22 0 0 39
Gyengelelkű ákosrajongók ne olvassák el ezt a hozzászólást. Aki viszont akar értelmes dolgokról beszélgetni, bírja a kritikát, és fejlődni akar agyilag, az olvassa.

Ákos összehasonlítása pl. József Attilával mutat valamit abból, hogy az ákosrajongók hogy is látják a világot. Nézzük J.A-t. Nem volt sztár, nem volt gazdag, nyomorúságából írt verseket. Nézzük Ákost. Kürülnézett, hogy hol lehetne szakítani péndzet a magyar popéletben. Kitalálta az image-jét: pop, de látszólag komoly tartalommal. Így még egy plusz réteget meg tud kaparintani.
Durva vagyok?
Nézzük megint azt a J.A. idézetet. Totálisan kijön belőle J.A. élete. És célja. Mert neki volt. Méghozzá az, hogy a csúnya világot jobbá tegye.
Nagy szavak? Röhögjetek csak.

Ákos meg mit ír? Hogy teremtés meg tűz?
"Tűzből jöttem erre a főldre
Lángok formálták testemet."
KÖNYÖRGÖM! MIT AKART EZZEL MONDANI???
Nem inkább valami homályos misztikus izével akar hatásvadászkodni? Mert szerintem igen!
Tudjátok azért gyanús ám nekem a dolog, mert ha egy picit elgondolkodok azon, hogy mivel lehet péndzet kaszálni, akkor mint lehetőség ez is eszembe jutna. Ezt ma eszik az emberek.
"Táncolj a tűzön át"
MIT AKART EZZEL KONKRÉTAN MONDANI???
Useless írta:
"Kétségtelen, hogy Ákos zenéjének hallgatásához egyfajta inteligencia szükséges. Akinél ez nincs meg, az mindig is értetlenül fog tekinteni azokra, akiknek megvan."
Na én erre (minden kötözködés szándéka nélkül) az mondom, hogy éppenhogy te vagy az, aki túl nagyra tartod Ákos művészetét. Mondhatnám (ha lenne intelligenciám), hogy: "Nekem nagy intelligenciám van, épp ezért unalmasnak, közhelynek, értéktelennek tartom ezt a _látszólag_ mély értelmű (pedig csak hatásvadász) szöveget."

Bianco véleményével nagyjából egyetértek:
1. Szerintem nem csak angolul énekel rosszul. Bár nem nevezném rossznak, mondjuk inkább úgy, hogy "említésre nem érdemes a dolog".

2. Nagyon sok banális dallam, főleg refrén.
Úgy van. Túl egyszerű, hatásvadász zene. Egyszeri hallgatás után meg szoktam unni az ilyet.

3. Affektáláva éneklés.
Magyarul nem tud énekelni.

4. Veszélyes összművészeti küldetéstudat :-)
Nem rossz meglátás! Szerintem arról van szó, hogy ő is tisztában van azzal, hogy értéktelen amit csinál, ezért önmagát is becsapja a "én azért komoly vagyok" című izével.