Ezzel nem segítetek. A biztosítás nem elérhető ajánlott levélre USA-ba küldéskor. Amúgy is ezt ki fizetné meg? Csak csomagra van biztosítás, de 2 kg-ig 18-19e az alapdíj, írtam hogy ezt nem fizetik meg. Várom a megoldásokat az előző üziben írtakra, mert ezeket nem hagyhatom annyiban. Nem engedhetem meg, hogy bármelyik vevőm ebay ügyindítással elvegye a pénzemet, akár valódi oka van rá (tényleg elveszett a csomag), vagy csak hazudik, mert ingyen termék kell neki ingyen szállítással. Ha ezt megtehetik, akár csak évente 1-2-szer 200+ USD összértékben, máris értelmetlen az egész ebayes üzletelésem. Hiába van elveszéskor kerestetés, meg valamennyi pénzvisszatérítés, 20+ USD-ért eladott, és 1x USD-ért postázott cuccokra nincs értelme ezt csinálni. Megelőzni akarom a problémákat, nem utólag kezelni. Azt sem engedhetem meg, hogy ellopják a cuccaimat akár Bp-en, akár USA-ban, vagy bárhol. USA-ból sosem akartam vásárolni, és nem a lopás miatt, hanem mert túl drága a szállítás, van vám is, és 2 hét alatt se ér ide vírushelyzet nélkül. Meg ezek a termékek EU-ból, vagy Kínából is beszerezhetők 2 hét alatt. Az ebay új fizetési rendszer nem segített, amit most jún-ban bevezettek a magyaroknak, mert most nem a paypalra, hanem az ebayes izé által kezelt számlára megy, onnan vonják le a jutalékokat, és a maradék pénzt váltják €-ra, és ezt küldik át a csatolt magyar bankszámlámra, ahol Ft-ra váltás lesz (nincs díja). Ez így dupla szívás, mert főleg az USA ebayen adok el, ahol ugye USD-ban fizetnek, az €-ra, majd Ft-ra váltásokon mindig én bukok. Most akarok még több terméket hirdetni csak az USA ebayen, így még több USA-ba, Kanadába postázás lesz, mindegyik sima elsőbbségi ajánlott levélben, amit nem lehet követni Bp után. Ez így fos. A másik üziben volt hogy miért erőltetem. Azért, mert kell a plusz bevétel a megélhetéshez, nem tehetem meg, hogy abbahagyom az ebayezést.