Törölt nick Creative Commons License 2021.07.13 -10 17 3660

OFF:
Tudom tudom. Turista vagyok csak itt de most megkövetem szhely11 kollégát. Messze nem olyan arrogáns és pöffeszkedő mint ez a helyi vállalkozó félistenetek. Amit Aurora Boeralis c művelt itt a napokban az egy színpadi monodráma és a Mónika show legszebb részeinek szerelemgyereke lehetne....

Komolyan elkezdett érdekelni hogy ki ez a világi nagy vállalkozó, akinek ezzel kell házalnia egy kosárlabda csoportban de elmondása szerint minimum Bill Gates szintjén van...

Csoda, hogy a CEU vagy a Corvinus még nem hívta meg vendégelőadónak... Vagy lehet volt már ilyen?

OFF vége:

Benke szerintem marad nálatok mert az ő pozícióján a nemzetközi piacon is rengeteg (akár fiatalabb) tehetség van, akik megcsinálják azt amit Szilárd de még a plafonjuk előtt vannak. Benkében nem látom hol az upside..
Ellentétben Váradival akit szapultam én orrba-szájba, de az ő méretei és játékstílusa egyedibb mint Benkéé.. benne láthat fegyvert egy nemzetköziben is releváns ny-európai középcsapat. Viszont az pont érdekes lenne, ha a fizikális-pörgős francia bajnokságban gondolná ezt egy klub. Valahogy a Bundesligában könnyebben képzelném el őt.
Aztán majd kiderül mit sikerül a menedzserének alakítania.

Ha külföldre szerződik, könnyebb lesz neki szorítani, mint sárga-feketében. Ennyi biztos. 

További kellemes nyarat!