Törölt nick Creative Commons License 2021.07.13 -4 1 3649

Már csak azért sem lehet nemet mondani neki, mert ha esetleg mégsem jönne össze neki a külföld, akkor - nyilván nem örömében - kénytelen lenne más magyar klubhoz igazolni. ezt meg nyilván senki nem akarná. De neki valóban nincsen határideje, hiszen lejárt a szerződése és már nem a Falco játékosa. Azt azonban el tudom képzelni - sőt biztos vagyok benne -, hogy a klubunk azért mégis meginterjúvolta, hogy melyik az a dátum, amíg ad magának esélyt egy külföldi szerződésre. Biztos, hogy a vezetők és edzők nem a bizonytalanban tengetik mindennapjukat. A piac nyilván hétről-hétre szűkül, de szerintem július utolsó hetében azért még tudunk szerződtetni minőségi légiós irányítót.

Nekem inkább a következők a nagy kérdések. Ha valóban úgy lesz, ahogy írtad, hogy nem érkezik már magyar játékos (én ezt egyébként szinte kizártnak tartom), akkor milyen posztokra érkezik majd még a három légiós? Illetve milyen fiatalokkal tudunk megfelelni a hülye szabálynak? Eddig van Kovács B. és Sövegjártó, ki lesz a harmadik? Nagyon úgy néz ki, hogy előbbi lesz az első számú játékosunk a szabályt illetően, így viszont simán lehet, hogy nem érkezik 4-re valami "szupersztár", hanem mégis Keller mellé jön majd egy komolyabb center. Ha Beni távozik , akkor kik lesznek az irányítók? Két légiós érkezik oda, vagy légiós+Dancsecs (ha marad), vagy légiós+Somogyi? Gondolom ezek a verziók vannak a lehetőségek között.

Előzmény: falco Man (3648)