Istenveled
2021.07.12
|
|
-1 0
74
|
Sziasztok, három hete tértem vissza Isztambulból, és szeretnék röviden mesélni a meglátásaimról. Miután megtudtam, hogy milyen jelentős különbségek vannak a beültetett szőrtüszők számában és a beavatkozás árában a hazai klinikáink és a törökországi között, úgy döntöttem, hogy ott végeztetem el az beavatkozást. Találtam egy közvetítőt a neten, és felmérést kértem. Két napon belül választ kaptam, sikerült kedvezményt is kiegyeznem, és már beszéltük is meg az időpontot. Isztambulban mindent pontos menetrend szerint történt, az utolsó pontig ki volt gondolva. Az érkezéstől kezdve, a transzferen át, a kirendelt személyig és az eljárásig, szinte minden. Egy barátomnak köszönhetően nem voltam egyedül, de ha nem is tartott volna velem, az sem lett volna gond, mivel mellettem volt egy kísérő, aki tolmácsolta az összes igényemet az egész műtét során is. Minden remek volt mind a szállodában, mind a klinikán, mindenki rendes volt, az orvosok pedig betartották a legszigorúbb higiéniai elvárásokat. 3857 graftot ültettek át. Mindenkinek akik még haboznak, és nem hisznek, csak ajánlani tudom Törökországot. Legyen szép napotok!
|
|