Siesta Creative Commons License 1999.11.21 0 0 106
Akkor most valami olyat ami nekem nagyon betalált.Ez pedig nem más mint a sport szeretete, a sport mint életforma.Én persze főleg Floridáról tudok nektek mesélni,de ha valaki nem csak tv-ből szeret sportolni akkor annak ezt látnia kell,hogy itt milyen az élet.Itt az a speciális hogy állandoan süt a nap és sokáig van világos még télen is. Ha valaki mondjuk olyan elvakult sportőrült mint én akkor itt társakra talál.Ide gyülnek a szabadtéri sportok szerelmesei a kontinensről( és persze máshonnan is ) A sok vélemény ami a felületes emberi kapcsolatokról szól egy picit talán itt kivétel.Talán a profizmusra vezethető vissza az hogy ha valamiben kiemelkedik az ember akkor ők azt egyből elismerik.Nagyon tetszett az pl.,hogy örömmel fogadtak mindenhol miután látták hogy ,hiába jöttem valami fura helyről azért a sportőrületem átsüt.Azt nem állitom ,hogy pénzt adtak volna kölcsön ha kérek,de nagyon közvetlenek voltak a sport közelében.Messze nem csak a kötelező vigyort kaptam. Arrol meg csak félve teszek említést hogy az iskolában a sport mennyire fontos és milyen kiemelt helyen van a képzésben. Én voltam az aki az oktatást és a fiatalokat kritizáltam bemutatkozásként ,de a véleményem talán erről ugy teljes hogy megemlitem azt hogy amiről én csak itthon álmodom ,mármint a sport felértékelődése az iskoláinkban az ott kinnt már régóta megvan. Az ép testben ép.... mondásunkból náluk a mondás eleje jobban megtalálható.