rezeda9001 Creative Commons License 2021.07.09 -1 0 3347

Sziasztok! Gyors utazási megoldás a Vanilla Sky gépe mely Mestiából elvisz Natakthariba, onnan a jegy árába belekalkulált transzferbusszal továbbvisznek Tibilisibe. A Rustaveli téren tesznek le. A jegy ára 90 lari, ajánlott nagyon időben megvenni, még otthonról ( a honlapjukon) mert a pilótákkal együtt voltunk huszan. Ha időjárási problémák miatt nem száll fel, visszatérítik a jegy árát. Azt hiszem le is mondható, de erről nem tudok bővebbet. Kb.1,5 óra alatt értem így Mestiából Tbiliszibe. A csomagod mx. 15 kg. lehet, lemérik. Átvilágításkor ne legyen benne fényképezőgép, laptop, telefon, aksi, kés. 

Ha  tervezel online bankolási tranzakciókat, melyhez kétlépcsős azonosítás kell ( telefonodra küldött SMS pl.) nem biztos, hogy sikerülni fog, nekem legalábbis nem működött a Telenor SIM, roaminggal sem. Kártyás fizetéssel nem volt gondom. 

Mestiában jó áron találtam fuvart a Chaladihoz, a srác meg is várt és visszavitt. A Cinema Dede nevezetű moziban keressétek Tamunát, ő intézte. Engem 40 lariért vitt- hozott a srác, a caucasustrekking oldalon 50-60 larit írnak csak oda. Tegnap nagyon sok magyar jött be a moziba, jó volt találkozni. 

Bookingon a Racha-i szállásárak magasabbak a Svaneti-s 25-30 laris szállásáraknál, a helyszínen viszont találsz ugyanannyiért is. 

Ha kérdés lenne, csak nyugodtan, igyekszem még innen visszajelezni.