Alex99 Creative Commons License 1999.11.21 0 0 227
Hali Fiúk!
netizen, kzolee,
Tulképpen igazad van, de nekem eddig az Apple által adot ppp-vel nem sikerült boldogulnom, valószinü, mivel ez ragaszkodik valamilyen modemscript meglétéhez. namármost nekem nemigen volt pénzem arra (vagy csak sajnáltam rá), hogy draga apple-támogatott modemet vegyek. Igy maradtam a dzsunka mellett. Ezt a példányt "ARTNET" már vagy két éve használom, és eddig müködött az at parancsokkal beállítva. Elképzelhetö, hogy most betojt. Mindenesetre furcsa, hogy 19,2-vel megy. A freePPP pedig egy jópofi kis freeware progi. Az egész cajgot TCP-töl együtt könnyü konfigurálni, igy azutám megszerettem.
Van egy LC475-öm is. Azzal is kipróbáltam, és ott sem ment csak 19,2-vel.
Végül is minden elromolhat egyszer, igy a modem is, csak az ember nehezen hiszi el, hogy nem a matav manipulál, mert azért a kapcsolási díj is jó pébocs a rosszízü megjegyzésért) Mindenesetre, ha az internet tarifát megkülönböztetnék a beszélgetéstöl (ami nem egy bonyolult dolog), akkor az embernek eszébe sem jutna ilyen.
Legrosszabb esetben veszek egy új modemet, de elöbb körüljárom a kérdést a segítségetekkel.Lehet, hogy bejön valamilyen tuti tipp. A matávnet hirdetegy modemakciót 56K-s Dialcom. Ha betojik van rá 5 év garancia. Mivel Mo-n csak PC létezik, természetesen semmilyen sw. támogatás nincs erre sem. De ezt már megszoktam az elmult 10 év alatt. Marad a kisérletezés.
köszi mindkettötöknek a választ.
üdv
alex