Prof Creative Commons License 1999.11.21 0 0 545
Hali!

Infókat köszönöm!

Igazándiból nekem most kezdett el elég rendesen átalakulni az órákról alkotott véleményem is, meg az ízlésem is. A Breitling B-1 maradt a non-plus ultra minden tekintetben, de már azért sokat egyszerűsödtem.

Leginkább mostmár csak azok a funkciók köllenének bele, amiket korábban megírtam. Nem lenne még ártalom, ha normálisan nézne ki fém/bőr/szövet szíjjal -- esetleg mindhárommal egyszerre :-). Régen piszkosul tetszett példul a Casio Blue Angels Nawihawk című rettenete, de erről nagyon gyorsan leszoktam, miután órás haverom megmutatta a belit. Minőséget akarok, márpedig azt valszeg nem fogom egy Casio/Citizen/hasonlószemét csodaórától megkapni.

Ruppy!
Nekem a Tissot azóta tetszik, mióta pár éve kihoztak egy márvány(szerű) számlappal szerelt sorozatot. Mesésen szép és egyszerű órák voltak, bár akkor az áruk nem volt kifejezetten rokonszenves. Ha lenne olyan óra, amely a nekem kellő pár, tulajdonképpen egyszerű kivánalomnak megfelel, akkor a felirattól függetlenül örömmel megvenném...

De urak! Az asszony nagyon (mondom NAGYON) a Seiko Kinetic felé húz. Már nem engem, hanem magát. Írjatok már róla valamit! Tudom, hogy picinykét off-topic, de ha már így összegyöttünk, miért ne eshetne szó arról is?

Javallom egyébként a körbejárást a Nyugati téren lévő új csodapalotában. Azon kívül, hogy a teli hassal való látogatást a hátsó traktusban nem ajánlom (thai konyha szaga mindent betölt a szar szellőzés miatt), rengeteg normálisnak tűnő órásbolt van egészen a felső kategóriákig (állítólag napokon belül Breitling is lesz, ami igazán nem a nagynépi kategória).

Jólét!

Prof

Előzmény: Ruppy (543)