Törölt nick Creative Commons License 2021.07.08 -30 2 3615

Na most akkor neked köszönhetően "legálisan" fogtok szenvedni. Aztán végiggondolod majd máskor fogsz e nekem címezni írást, vagy esetleg azoknak , akik személyeskedtek itt velem, de téged az nagyon nem zavart.

Szóval Anderson: szerintem baromi jó játékos. Aki a Bundesligában közel 25 perc alatt 15,9 pontot és 5 assistot hozott az csak klasszis játékos lehet. Itt is nagyon jól indult a karrierje. Az emléktornán ha jól emlékszem ő lett a torna MVP-je, aztán a BL-ben is letette a névjegyét a Zaragoza ellen. Az első 24-25 büntetőjét is hibátlanul dobta a BL-ben. Assistok terén is a legjobbak között volt. Csúcsszezonja lett volna a Falcoban, de jött a sérülése. Az mindent megváltoztatott. Előrelépett más a helyére, és ő nem tudta visszaverekedni magát oda, ahová az ő tudása miatt való lett volna. Ez az Anderson egy csúcsjátékos, látni lehetett minden mozdulatán, hogy ilyen játékos a magyar első osztályban még korábban nem járt. Ha nincsen sérülése , akkor a Falcoból egészen biztosan egy nagyon komoly szintre lépett volna tovább. Talán a Real Madrid is kínált volna neki szerződést. Én nagyon örülnék, ha a következő szezonban is a mi csapatunkat erősíteni. Megérdemelne még egy esélyt, tuti most már meg is mutatná , amit tud.

Én nagyon szívesen minden nap fogok majd írni Andersonról, engem ez a téma nagyon érdekel, hogy egy klasszis játékosnál mi vezetett a Bundesliga-sztárságtól a Falco kiegészítő szerepéig. Ezt érdemes lenne egész nyáron elemeznünk. Van időnk még rá bőven az új idény kezdetéig.

Előzmény: Vulcan0 (3614)