Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.08 -5 12 3614

Kedves Circo!

Én szoktam kedvelni az írásidat. Azokat az írásaidat, amiben a mindannyiunk által szerettett csapatról írsz, és nem személyes sérelmeket hánytorgatsz fel. Én elhiszem, hogy jogosan érzed sértve magad, de ezt jobb lenne személyesen megbeszélni az érintettekkel és nem itt a fórumon mindenki szeme láttára. Nyilván én nem tudhatom, hogy pontosan mi volt köztetek és ezzel valószínüleg így van a fórumozók 90%-a. Múltkor rákérdztem, hogy pontosan mi történt mert már komolyan érdekelt, de elég homályos választ kaptam. Légyszíves írd le, hogy pontosan milyen cégről van szó, kik akartak ártani neki, hogyan akartak ártani neki és miért. Vagy többet nem emlegetsd mert én ezeket a ködös félmondatokat nem tudom hova tenni.

Erre az antiszemita cuccra rátérve pedig. Még úgy is, hogy a fórum néhány felhasználója nem a toleranciáról híres, nekem egy másodpercig se fordult meg a fejemben, hogy antiszemitizmus miatt nem akarnak izraeli csapatot. Persze lehet, hogy így van, de az is lehet hogy őket erősebbnek tartják az Athénnál. Őrült ötlet tudom. Pedig aztán rám bármit lehet mondani csak antiszemitát nem. Gondolom emlékszel, hogy múltkor én írtam először a homofób kommentek miatt. Úgyhogy nem kellene egyből aniszemitázni.

A B közép néhány tagjáról nyílván nekem is meg van a véleményem, de ezt nem egy nyilvános fórumon akarom megtárgyalni. Nem lehetne, hogy a Falco fórum újra a Falcoról szóljon? Komolyan mondom visszasírom az Anderson-ról való diskurzust. Ne azt kelljen már itt is bámulni, hogy ki épp kivel balhézik össze.

Töltsük meg újra a fórumot a csapattal kapcsolatos bejegyzésekkel. A Falco másodszor főtáblás a BL-ben, a 2. kalapba került a sorsoláson és mégse erről szól a fórum, hanem vélt vagy valós sérelmek kitárgyalásáról. Na ez baszki kurva gáz. . Szóval ja, csak ennyit akartam. 

Előzmény: Törölt nick (3610)