wice Creative Commons License 1999.11.21 0 0 18
amit leirtal, annak a nagy reszet el tudom fogadni, bar abban pl biztos vagyok, h a minimum 6 pontos osztalyzatokba a szeles latokor mellett eleg erosen bejatszik a "nehogy veletlenul vkit megbantsunk" is.

viszont ami az arch enemyt illeti. tortenetesen megvan az elso ket lemezuk, igaz, kazettan, de kb tizedik hallgatasra sem jottek be annyira, mint a "szaraz, elettelen" blackstar masodikra. lofaszt erleltebb mint a carcass. :-) amotte'k szolozhatnak, amennyit akarnak, nekem max annyi jut rola eszembe, h ez a geci azert hagyta ott a carcasst, mert "nem akart death metalt jatszani". na, ennyit az objektivitasrol.

az meg, h kinek kit van joga kritizalni, hat b+, pont azert nem veszek ot eve lemezt, mert barhol hallottam (haveroknal, interneten, regebben a vivan, sot, mostanaban a tilosban) az uj "neo-akarmilyen" zeneket, egyik sem tudott semmi ujat mondani nekem. most vegyek meg minden szart, h joggal kritizalhassak? ugyan.

egyebkent meg csinaljatok olyan fanatikusan, ahogy teccik. csak ne menjen a fanatizmus a tisztanlatas karara.

Előzmény: supertzar (17)