Rytas0 Creative Commons License 2021.07.07 0 15 3543

Nagyon jól tudom sajnos, ezért hangsúlyoztam ki azt,  mennyire tisztelem, és jelenleg is tisztelem, nem akartam múlt időben írni, hogy jönnék én ahhoz, hogy olyat osszak meg a nyilvánossággal amit ezidáig te sem tettél itt! De így most hogy leírtad, mindenképp szeretném őszinte részvétemet kifejezni utólagosan is! 
A többibe pedig nem tudok és nem is akarok itt fórumon belemenni, négyszemközt sem fog soha sem változni ez a véleményem, amit leírtam a korábbiakban, mert írj itt bármit, a valóság mezsgyéje az még mindig mint Makótól Jeruzsálemtől! Amúgy rengeteg időd van a sok munka mellett, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy itt az index fórumon a saját fiókodon kívül minimum 8 másikat tartassz! Ha már te is követed a lájkokat én is megtettem, kicsit más szemmel ugyan, de kb. 2 perc alatt adtál nekem 9 mínuszt, az addigi 9 plussz mellé! Ha gondolod ezt is majd megmutatom honnan látni, hogy mennyire kis rafinált vagy itt a fórumon! Továbbiakban itt nem jelentkezem, ezt sem akartam leírni már, de úgygondoltam ennyit még megosztok veled! Köszönöm a lehetőséget, ha látlak ígérem leszólítalak legjözelebb, úgyis összeköt bennünk a fő tér! Maximum elhajtassz, ha nem tartassz annyira, hogy szóba elegyedj velem! Ja és engem teljes mértékben hidegen hagy a vallás, hogy ki miben hisz, az arra méltó ember legyen bármilyen mindig is tisztelni fogják vagy elismerni! Te ezeket szeretnéd elérni, de nem jó úton haladsz sajnos! Mindezek ellenére szép estét, Hajrá Falco!

Előzmény: Törölt nick (3539)