Üdvözlök tisztelettel minden fórumozót! Szia Circo! Most regisztráltam, nem voltam fórumokon jelen, a jövőben sem tervezem aktívan, de olvasni olvasom őket továbbra is természetesen! Mióta megvan az Aréna, bérletes vagyok a veled szemközti mobil lelátón. Ha tudok a közelebbi idegenbeli meccsekre is elmegyek. Én, mint nem B-középhez tartozó bérletes Falco szurkoló, vállalkozó vagyok nem kevés ideje! Soha nem voltam és nem is leszek tagja egy szurkolói csoportnak sem! Mindezek tudatában csak annyit kívánok neked írni, hogy nagyon nagyon el vagy tévedve akkor, amikor aztgondolod hogy a szurkolók többsége veled ért egyet! Sokan olvassuk a fórumokat, beszélünk az ott olvasottakról, és ha felmerül ez a név, hogy a Circo, akkor mindenki csak legyint egyet, és nem, nem pozitívan hidd el! Nagyon nagyon el vagy tévedve akkor, amikor te magasabb rendűnek titulálod magad! El vagy tévedve, mert rajtad kívül senki nem tart annak! Tudom mivel foglalkozol, ismerem a városban a belső köröket hidd el helyi vállalkozó révén, tudom hogy édesapád(őt nagyon is tisztelem hidd el nekem!) mit tett bele a cégbe és te nélküle sehol nem lennél, azzal hivalkodsz amit ő megteremtett neked, azt is tudom hogy neked nincs még egy komoly papírod sem pl. az egyetem vagy főiskola hiányában, és igen nagyon jól tudom, hogy a papír nem minden, sőt...de mégis csak valami, ami adhat egy kis plusszt az embernek! Tudod, hogy csak ezen a téren a B-középből hányan vannak előtted a rangsorban ugye? Neked különben vannak barátaid? Kapcsolataid? Akik néha kicsit visszahoznának a földre a halandók közé tudod! Ennyi idősen nem a fórumokon kellene magad egy kitalált világban egy képzelt ranggal felruházni, olyannal amúgy, amilyen szeretnél lenni valójában, de sosem leszel, és ezért vagy minden ellentétes megnyilvánulásra kiakadva, mert nem tudod kezelni a valóságot, ami komoly probléma! Ha gondolod dobj egy mail címet és megbeszélhetünk a belvárosban egy reggeli kávét vagy bármit, ott is elfogom ezeket mondani neked, mert én kezdelek sajnálni és nagyon rossz irányba mész, face to face pedig hitelesebb lennék hidd el nekem, na meg bemutathatnál olyan embernek is, aki téged elismer, mert ilyet még csak a megyében sem hallottam soha rólad! Lehet nem mindig a valósag a legszebb, de ezerszer jobb abban ragadni és abból kihozni a maximumot, mint egy hamis illúzióba lovalni magad, ami nagyon komoly károkhoz vezethet egy emberben hosszú távon! Remélem valami azért megragad neked az írásomból! Jó fórumozást mindenkinek a továbbiakban is!