Jobban szerettem volna hallani arról,mi a pontos hiba-az,hogy visszakaptad a pénzedet,az szép,de a baj okáról nem tudtunk meg semmit..legalább is én nem...tedd már meg,hogyha arra jársz,kérdezzél már rá a konkrét hibára-most már teher nélkűl megmondhatják,hiszen már visszaadták a pénzedet...
Csak azért kérdem,mert ez a vágórendszer van fent az FS-260-360-410-460-490 gépen-és akkor azok is ledobálják a fejet?Csak nem...mert-miért?Na,segits ezt kideriteni...a többi stihlesnek...
Az általam elérhető legmagasabb műszaki vezetőt kérdeztem-nem hallott-látott-tudott ilyen fejledobálós gépekről-főleg garis újról-tehát tőle sem tudtam meg erről a dologról semmit...pedig érdekelne.
Annyit még árulj el légy szives,ki volt ez a rugalmas kereskedő,aki ezt ilyen szépen rendezte neked-csak kiváncsi lenék a dologra stihles szemszögből is...mert nem értem a miérteket.
Felénk mindent el kell követni,hogy jó gépet kapjál-tehát,ha kell,mindent cserélni kell a gépedben,amig jó nem lesz-nem csak ugy itt a pénzed,hozd a gépet vissza...nem igazán stihlesen életszerű...de persze igaz lehet,nem kétlem-de felénk ez nem igy megy.. tul egyszerűnek tűnik...nekem,innét..
Fogok majd beszélni valamikor a pesti műszaki nagyfőnökkel-nem ez miatt,de rá fogok kérdezni nála erre az esetre is... mert érdekel a dolog..