Marton 55 Creative Commons License 2021.07.06 0 0 4295

minden rendbe van Laugéval  insta posztjában is tudatta .Remélem nem Stepancic lesz belőle és az első meccsen megint megsérül! Lauge már kezd kicsit már Mörk szinten lenni sérülések szempontjából,kb annyit volt sérült életében amennyit  játszott is .De jövőre meg az elkövetkező évekre nagy szükség lenne rá nem is csak a jó játékára hanem arra a tűzre amiben képes játszani és ráragasztani a társaira ! Mondjuk Laciis bevalotta ő egy vezér bika szerintem lehetne ő a jövőbeli csk ha ez így van.Nekem még ami nagy kérdés lesz az Omar Yahia aki tavaly elég gyenge második fél évet produkált és sokan azt mondták köztük Borsos hangoztatta mindig ,hogy a vb sokat kivett belőle .Ami valószínű igaz is de szerintem más is lehetett Nagy L. pl azt mondta ,hogy a játék nem feküdt neki amit csapat játszott .Mindenesetre fontos év jön neki is a jövőbeli pályafutása alakulása végett .Remélem nem egy Jamali pályafutást fog befutni majd.. Mindenesetre ő szerintem a jelenlegi csapat legértékesebb és legjobb játékosa remélem majd kiis tudja játszani ami benne van mert kétségtelen ,hogy egy "csiszolatlan gyémánt" a fiú.Ami még fontos Ilic mindenkit lehozzon a földre köztük főleg  Mahét és Nenadicot és beléjük táplálja azt ,hogy néha félre kell tenni dolgokat  és az egyéneskedést hátérbe kell szorítani és a csapat játékát kell a központba tenni!Kérdés ez megy e neki mert nem ilyen stílusú játékos egyik sem !Lehet itt haragudni Gulyásra amit mondott róla(Maheról) de szerintem teljesen helytálló  dolgokat mondott és annak ellenére ki merte mondani ezeket ,hogy Veszprémi kötelékbe áll szerintem elég tökős dolog volt és szerintem ilyen emberre van szükség aki ha kell megmondja a dolgokat ha kell remélem a szemébe is . Ha meg nem tetszik valakinek akkor nyitva áll a kapu lehet menni.Lékai szerintem nem kell még temetni de valahol elveszett ő is a rengetegben ,hogy ez most magán élet hozta neki vagy más azt nem tudhatjuk mindenesetre ő benne is több van szerintem a sok kudarcos év nyomot hagyott már benne és ez kihat a játékára is meg szerintem a sok negatív nézői áradat ami felé megy az is hat rá rendesen szerintem . Én azon a véleményen vagyok ,hogy bárhogy alakuljon a következő év türelemmel kell nekünk is lenni még ha nem is sikerülnek és állnak össze a dolgok .Aztán ha 1-2-3 év múlva is ugyanitt leszünk akkor szerintem Lacit Szegedig el kell zavarni mert akkor tényleg alkalmatlan mindenféle pozícióra Veszprémbe .De meg kell adni a lehetőséget neki annak ellenére ,hogy hibázott talán érdemel egy másik lehetőséget .De nekünk jövőre 2022 sok mindenben vízválasztó lesz nem csak a játék alapján hanem politikai szempontból is .Én hiszem és remélem ,hogy úgy tudok ülni a tv elött vagy a Veszprémi katlanban majd a jövőben ,hogy minden szinten azonosulni tudok majd egy csupaszív a csapattal és újra imádni tudjuk majd a csapatunkat ahogy azt régen tehettük és én személy szerint tojok a final 4 ben jövőre vagy utána csak lássuk már a változást az irányt amibe haladunk és ha ez meg van jönni fog az eredmény is .

Előzmény: birka_zoli (4291)