birka_zoli Creative Commons License 2021.07.06 0 1 4288

Ő az aki a szerb válogatottat választotta inkább, ja az az Uros Borzas! Nem ismerem, Lukácsot láttam játszani, Ő belőle lehet még jó játékos, de hány és hány ilyet láttunk már, gondolok itt hirtelen az 1996-os évfolyamból Stranningra. A kis veszprémhez Éles Józsi testén át vezet az út, és lehet olyan mélyek a tüskék, h ez az akadálya, és valjuk be a nagy veszprém nyerhet a bizniszen, Ő meg veszíthet, hát kinek kell ez? Fiatal kapusokról miért nem volt szó, Nagy Benedek kölcsönben Gyöngyösön, Palasics?

Beismert dolgokat, de a végén csak oda lyutott mindig ki, hogy Ő a fasza gyerek és majd megoldja, majd odafigyel, majd beleszól, stb, stb és szégyeljük magunkat, mert csúnyákat mondunk rá és a játékosokra.

Jobb helyeken neki is mennie kelett volna. Ahányszor Nagy Laci sportigazgatóként méretik meg, ott van előttem mérceként Szilágyi Viktor és a Kiel, ott dolgoznak is a pénzért, jól is csinálják, lehetne kitől tanulni.

Érdekes lett volna, ha konkrétan válaszolt volna arra a kérdésre - persze nem tette - hogy mit szólt az öltöző az új edzőpároshoz. Vajon lesz tekintélye Momónak - ő róla még el tudom képzelni - de Petiről már nem, pl. ő mennyire beszél jól angolul? Momó és Peti kikkel játszott együtt, elég sokukkal, piszok nehéz lesz a dolguk, és tényleg nincs egy olyan ember aki vezér lenne az öltözőben. Sztem Lauge nem az a típus, Mahéről inkább el tudon képzelni, de ő még a posztjáért is küzd, nemhogy a vezérbika szerepéért. Moraes?

Előzmény: Psenior (4287)