birka_zoli Creative Commons License 2021.07.06 0 2 4286

Olyan magyaros volt, népmesei, hoztam is meg nem is, kicsit kilépett a komfortzónájából, de azért nem kaptunk mást, mint a szokásos NagyLacis általánosságokat. Egy új elemet véltem felfedezni, saját magát állította szembe a tényekkel, vagyis a játékosként kialakult mergérdemelt nimbuszát vitte vásárra és használta fel a sportigazgatóként el nem végzett v rosszul elvégzett dolgok eltussolására. Lásd Bodó eset, itt vki hazudik, de sosem fog kiderülni az igazság. A 3 riporter sem ment el a falig, csapongtak a kérdésekkel, feltettek 1-1 kényesebbet, de nem szorongatták meg a tökeit, pedig lehetett volna! Jól hallottam, hogy végül azt mondta elsődleges opció volt az MI-GP páros, akkor meg mit kamuznak össze-vissza? Miért nem kérdeztek rá a stáb többi tagjára, mi lesz Csárlival, Marijával, Árpival? Egy dolgot ismert be, h Nikolaj rossz vásár volt, semmi több...

Meg ez a fiatalítás, nem megbántva őket, de korántsem biztos, h ők a korosztályuk legjobbjai, inkább maradjunk annyiban, h kéznél voltak tüzet oltani, habár Lukács no1 lehet, de ahhoz játszania kell mint a kis Fazéknak a kis veszprémben, és ha már itt tarrtunk, akkor milyen jól hangzott volna, és akkor hitelt is adtunk volna ennek a fiatalításnak, ha azt mondja, h összekapcsolják a két klubbot és a kis veszprém előszobája lenne a nagynak, teljesen logikus lenne, kettős igazolásokkal, stb, stb.

Szóval a summás véleményem, h faszra vagyunk véve, semmit se nem csináltak ezek, - kemény munka, röhögnöm kell - elvitették a balhét DD-vel, utána elővették MI-GP párost és pár kéznél lévő ifit oszt ennyi, meg még mi vagyunk a gecik, mert bántjuk őket, jaj szegények!