Én is úgy tudom, hogy nem kötelező az EESZT-n keresztüli green pass regisztráció azoknak, akik amúgy sem EU által engedélyezett vakciával vannak oltva, hiszen nálunk úgyis a teszt a mérvadó, ezért az angol nyelven kiállított papír a negatív angigén vagy PCR tesztről elegendő és elfogadott.
Én a Whitelab-ot javaslom a tesztelésre, minden hétvégi napon is csinálnak tesztet és az ország számos pontján megtalálhatók.
Szofi, veled teljesen egyetértek!
Egyébként meg az utóbbiakban emlegetett Delta-parával/negyedik hullámmal kapcsolatban beszéltem egy nagyon kedves olasz ismerősömmel, aki nem mellesleg turizmussal foglalkozik kint és ezt írta nekem nemrég:
"Olaszorszag a nyárral "es a remek idővel a csodas hangulattal van elfoglalva, nalunk nincsenek negativ hírek, az emberek elnek, boldogok es zajlik az elet. Nem is ertem otthon minek tolják ezt a folyamatos negativ propagandat.... persze megfelemlítve sokkal jobban lehet befolyasolni az embereket (sajnos)"
azt hiszem, ebben is van igazság! Egyelőre felesleges az ördögöt a falra festeni. Én ezzel az egész coviddal kapcsolatban már csak akkor hiszek el bármit, amikor már megtörtént.