Sunnyrob03 Creative Commons License 2021.07.05 -1 0 28123

Mi is augusztusban megyünk, 15-én indulnánk. Tudom, nem a legoptimálisabb időpont több szempontból, de a szabikat csak így tudtuk összeegyeztetni.Erre a nyaralásra várunk 2 éve és mostanában már nagyon optimista voltam és szinte biztosra vettem, hogy nem lesz akadálya, hogy mehessünk, mert annak ellenére, hogy keleti vakcinákkal lettünk beoltva, az antigén tesztet nem tart semmiből megcsináltatni, ráadásul eddig szinte mindenki azt jelezte vissza, hogy autóval a határon meg sem kell állni, nem is néznek semmit. Most már egyetlen dolog aggaszt, a járvány addigi alakulása, amin eddig nem aggódtam, sőt igazából úgy gondoltam, hogy még szerencsés is ennyiből, hogy mi csak augusztusban megyünk, mivel addig csak jobb lehet a helyzet és még jobban letisztulnak az utazás feltételei is. Viszont jelenleg egyre többen riogatnak ezzel a delta variánssal és a hírekben is olvasni róla, hogy tartani lehet tőle. Hát most már csak azért imádkozok, hogy ez ne húzza keresztül minden számításunkat. A politikába nem akarok belemenni, csak annyit mondanék, hogy minden előttem szólóval egyetértek ezzel kapcsolatban, elkeserítő és felháborító ez az egész helyzet, amibe az országunk hozott minket. Reménykedem, hogy azért a oltások nagyrészt tényleg védettséget adnak és ezért nem kell attól tartanunk, hogy komolyabban megnő az esetszám és emiatt szigorítások jönnek. Már alig több mint egy hónap van hátra, remélem nem lesz gond addig. Persze utána se legyen!

Előzmény: almart (28117)