Csehov doktor Creative Commons License 2021.07.04 0 1 4242

Én is szeretem ezeket az eszmecseréket, és hasonlóan látom a fórum szerepét mint te. Nem megbántva senkit, de már nagyon elegem van a giccses gifes bulváros, semmiről nem szóló, főleg facebook kommentekben zajló kommunikációból, így jó átbeszélni, hogy ki hogyan látja a csapat helyzetét. Értelemszerűen ez kicsit mindig olyan, mint a Rubik-kocka: attól függ, ki melyik színét látja a kockának, de alapvetően ez egy több tényezős történet :)

Bodó kapcsán érzek igazságot a szavaidban. Tegyük azt is hozzá, hogy Bánhidivel való kapcsolata miatt is fontos szerepe lehet a Szegedben. De az biztos, hogy a Szegedből ha eligazol, csak hátralépni tud a karrierjében, kivéve ha hozzánk jönne, akkor szinten maradna, de egy Barcelonához vagy Kielhez sose fog tudni jutni.

Hazai szinten nyilván a mi legyőzésünk a kulcs a Szegednek az előrelépés tekintetében. Talán ezért volt látványosabb a BL fejlődésük, mikor sokkal gyengébb csapattal kiütötték a Löwent a BL-ből, vagy már idegenben is elkezdtek meccseket nyerni. Itthon sokáig tartott, míg a mi szintünkre jutottak (vagy mi süllyedtünk hozzájuk, nézőpont kérdése), de a nemzetközi mezőnyben, kupadöntőkön lehetett érezni, hogy egyre jobban jönnek fel. De nyilván, ahogy nekünk is, úgy a szegedieknek is a derbi a legfontosabb. Az biztos, hogy ehhez a mostani tulajdonos is beinjekciózta a klubot egy jelentősebb összeggel - végülis ennek a keretnek kell megtöltenie az új csarnokot Szegeden, amit futottak még játékosokkal nem lehet megtenni.

Aki pedig eddigi Veszprém-szurkolóként most a Szegedhez pártol át, az menjen. Nincs szükség a divatdrukkerekre, nem árt a tisztulás, mert ma már sajnos sokan azért járnak ki, hogy posztolhassák, hol is járnak, mindenféle kötődés nélkül... 

A negatívokkal ne foglalkozz, ettől még izgalmas és érdekes dolgokat feszegetünk, és ezek a külöböző nézőpontok szerintem színessé teszik a fórumot, még ha nem is értek egyet a másikkal. 

Előzmény: Psenior (4205)