Jó irányba halad a Szeged, de azért túlzásokba ne essünk.
Én személy szerint egyedül Szitát sajnáltam csak, hogy a Szegedbe igazolt. Máthé nagyon jó játékos, de Ilic Zoránba is van annyi tehetség, vagy még több is. Ligetvári megfelelő játékperccel támadásban, tudna olyan hasznos csapattag lenni, mint Bodó.
Az együttműködést én is sajnálom, nem mindegy, hogy 1 félidőt játszik pl. egy játékos vagy egész meccseket.Az új szabályok szerint meg idény közben is vissza lehetne rendelni a csapathoz.
Rostának is el kellene igazolnia Szegedből, mert így Bánhidi és Gaber árnyékában sose fogja tudni megmutatni, hogy mi mocorog benne.
A fiatal játékosokhoz való visszanyúlásra sok pozitív példát lehetne felhozni. (pl. Nantes)
Fazekas Gergő a legnagyobb tehetség, akit mostanában láttam játszani Magyarországon, ha elkerülik a sérülések és sikerül pár kg izmot rápakolni, akkor fényes jövője lesz.
A csapat magja nem rossz, egy balátlövő kellene még. Nenadic, Mahé, Lékai, Lukács soknak tűnik egy posztra, innen várok távozó játékost még.
Kiváncsi leszek a távozókra és az esetleges érkezőkre. Elvileg 2-3 héten belül kiderül.
Parrondóval megvárhatták volna az olimpiát... Neki már van tapasztalata és hitele edzőként,viszont Ilicsnek nem lett volna helye itt akkor.