Elöször is üdv Lénárd Laci!
"minden kiadó visszautasította az E-Klubos Ossian est felvételének megjelentetését, mert azt mondják, hogy erre nincs ma igény, nem akarjátok ti kiadni"
Hmmm nem is csodálom, én is utálom a multik csináljunk sok pénzt a müvészet le van szarva hozzáálását, de úgy gondolom ez esetben tényleg igazuk volt. Szegény Paksiéknak már 10 éve lejárt az idejük nem tudom mit erölködnek ezzel a Reunionnal tipikus kelet europai igénytelen nevetséges pozőrség demagog szövegekkel. Azért kivancsi vagyok mennyi megy el belöle :)
a true metal hullám fel van fújva kissé:
Egyet értek 100%
Lacikám nézz már meg egy angol metalhammert !Rhapsody, Mammerfall ( te jo isten hogy néz már ki a gitáros ? :-)ilyen nevetséges kelet europai és német (köztudomásol mennyire szar) metál piacra készült zenéket nyomato müanyag egykaptafára készülö unalmas/nevetséges zenekarorokrol max.egy 3 mondatos lemezismertetö erejéig tesznek emlitést. Nállunk meg csak nem az egész metal hammer erröl szól.Igaz talán az angol metal hammer csak a legujabb/divatosabb zeneket részesit elönyben, de még mindig 1000szer jobb,és ott van cdis hozza néha.
Rajtad végülis nagyon sok mulik közvélemémy formáló szereped hatalmas.Ugye a kis országunkba nem sokan foglalkoznak ilyen fajta zenével max. Rockinform. úgy gondolom túl szubjektiv az újság és csak ti eröltetitek ezt a trú metal kámbekket.Annyi más müfaj és zenekar van amiröl lehetne irni.
'szal rátok férne egy kis vérfrissités.Mondjatok le régi pártkatonák ! :)
"Üdv és gyilok!"
Uramisten lassan 2000be vagyunk és nem 86-ba Manowar koncerten!
Azért remélem itt még találkozunk ez egy jo kis topic lesz úgy érzem :)