Vovin Creative Commons License 1999.11.18 0 0 5

Üdv supertzar!

Nos, én is itt folytatom.Először is kösz a választ.
A "NHHMM" megjelölés elmaradását azért sem értem, mert ha kinyitom a lapot, mit olvashatok az impresszum tetején? Most akkor hard rock és heavy metal vagy nem? Vagy az, csak ez nem publikus?
A váltás véletlenül persze pont akkor történt, amikor ez a zene teljesen háttérbe szorult.Így válik egy jelentéktelen változás szimbólummá.

A harmadik kérdést nem fogalmazom át, mert a megjegyzésből úgy látom, hogy a lényeget megértetted.Ha válaszolsz rá jó.

Érdekelne az is, hogy az MHH támogatásával megjelent válogatásokon miért nincs egyetlen igazi black/death anyag sem. Úgy érzem, hogy ez a vonal nem kap tőletek támogatást. Elismerem, ebben a stílusban hiába is keresnénk olyan jó kis zenekart mint a Voyage.( Ha egyszer lesz időm megnézem, hogy az Evensong "Path" albumának megjelenése után kapott-e nagyobb terjedelmet a MHH-ban, mint most a Voyage.)

Fontosnak tartom hogy a MHH megjelenik. Tudom hogy nem UG magazin, és széles rétegekhez szól. Ugyanakkor úgy érzem, hogy a biznisz sokkal de sokkal fontosabb lett mint a zene. A példányszám mindenek felett?