laca5 Creative Commons License 2021.06.26 0 0 26422

Figyi, őszintén, tényleg nem vettem rossz néven egy szavadat sem, csak az egyetértésemet tudom kifejezni, mert ez nemhogy nem szép, hanem egyre csúnyább. Tudom, mert tavaly meghagytam pár ilyen nyomorék fürtöt, hogy legalább pár szem akkor lesz rajta, és nem. Végül megszűnik létezni. Benne van a bang, nyilván botrytis lesz, de idén készültem rá (azt hittem).

Ismétlem, felismerted a problémát, az elhúzódó virágzás miatt szétcsúszik a védekezés is.

Ezért van, hogy többségében ismétlődik a tavalyi minta. Belgrádit nem eszünk, Attila hatalmas virágjaiból alig marad. Pedig azzal pár éve nem volt semmi gond. Akkor még jóval kevesebb fajtához kellett igazodni. Ennyi. 

Az, hogy virágzás közben nem permetezünk, az a gyártóktól jön emlékeim szerint, mert csak virágzás előtti és utáni felhasználást írnak, de mindegy is, mert melyiket fújjam? Egyenként? Hiszen egymás mellett virágzanak 2 hét eltéréssel korai fajták.

A másik, hogy mivel? Chorus, Teldor 1x használható 1 szezonban. Virágzás előtt és után ezt pont kimeríti. Keressek még egy harmadik szert?

Előzmény: szervezkedő (26420)