virágszív Creative Commons License 2021.06.26 0 0 67054

Nekem is ez motoszkál a fejemben, de nem panaszkodik azon a részen fájdalomra, és nem akarom megrémiszteni, mivel nem is vagyok benne biztos egyenlőre, hogy tényleg erről van-e szó. Pestre, de még Egerbe sem nagyon akaródzik neki kimozdulni, azt mondta, hogy befejezte az orvosjárást... Szerettem volna mellé segítséget az önkormányzattól, mivel 100 km-re lakunk egymástól, és akartam, hogy valaki bevásároljon neki, meg segítsen a fürdésnél, de össze is vesztünk egy picit, mert hallani sem akar róla, mivel "az" egy idegen és ugyanezeket a szomszédok is megteszik neki, akik nem idegenek. Hozzánk költözni sem szeretne még egyenlőre, mert az ő magánszférája az az övé....

Tegnapelőtt elesett, kiment a sürgősségi, törés nincs, és akkor hívtam pont mikor kint voltak nála, és ahelyett, hogy elmondta volna mi van, lerázott. Nemrég tudtam meg, hogy mi történt.

Épp most küldött képeket, a papírzsepijéről, amiket tegnap készített: véres volt tegnap a köpete. 😔

Azt mondta, ma nem produkált ilyet, és nem fáj neki semmije, csak a szokásos. 

Megrázó beszélgetésünk volt, mert azért ez a köpet mégiscsak jele lehet a daganat beindulásának, de azt mondja, hogy lehet, hogy az eséstől volt, vagy nagyon erőlködött stb. Műtét, kemo, sugár továbbra sem jön szóba nála, mert nem akarja. 

Kicsit elkenődtem, mert már máskor is abszolút tudatosan beszéltünk a rákról, a végről stb., de ezzel a köpettel és azzal szembesülni, hogy lehet, hogy most kezdődik az az út, amiről eddig csak beszéltünk, nagyon nehéz, és ilyesztő. 

Múlt héten voltam nála, és két hét múlva megyünk megint, meg tényleg minden egyes napon órákat beszélünk telefonon, de aggódom. Nagy támasza vagyok neki, és imádjuk egymást, viszont ő egy nagyon domináns személyiség, ezért az van amit ő akar. Erős nő, és most is határozottan viselkedik, de nem tudom mi dúl a lelkében most éppen. 

Abban megegyeztünk, hogy ha fájdalma van, akkor szól. 

Bő lére eresztettem, de azt hiszem ez az új tünet sokkolt... Ne haragudjatok. 

Előzmény: _chillout_ (67042)