_Espada Creative Commons License 2021.06.26 0 1 3378

Én Golománt és Roscot nem tartom életszerűnek.

Gyuri olyan mint Zozó, nem hiába jó barátok. Igen, ha visszajönne, az csak Körmend színeiben tenné, és rendben van ez a hozzáállás, kellenek ilyen -itthoni viszonylatban- csapatához lojális és szülővárosához hű játékosok, az ilyen dolgog nálam nagyon is megsüvegelendő.

Roscora lenne nagyobb esély, ha őt mondják. De nála ,szerintem a szakmai fejlődés másodlagos, és inkább a fizetést helyezi elsőfokú prioritásáként.  Szakmailag többet tudnánk adni, de pont a fizetés az, amivel egy japán elsőosztállyal nem tudnánk versenyezni.

Ha lejjebb adna az igényeiből, és arról szól a fáma hogy Beni és Szili együttes távozásaként őt idehozzuk, azt mondanám nem éri meg. Rendben van hogy magyar, de az a fizetés nincs egyensúlyban a képességeivel, hogy finoman fogalmazzak.

Ugyanabba a pocsolyába pedig ne lépjünk bele, mikor 2 játékos kiemelkedő bérét beleinvesztáljuk egy emberbe. Idei szezon is erről szólt, pedig Anderson sokkal jobb játékos, ami nálunk sajnos nem jött ki, de Bundesliga egy komolyabb szint, és ott sokkal megbízhatóbb számokat hozott.

Olvastam Milos nyilatkozatát, Marcira utalhatott,de lehet befut Somogyi?