Ilyen az, amikor valaki fél információkból okoskodik, és ilyen az, amikor valaki nincs azon a szinten , hogy értelmezze a másik írását.
1. Ha megjegyzéseket teszek egyesekre, akkor ők is tegyenek megjegyzéseket. Ha én próbáltam volna betartani valakinek a munkájával kapcsolatban, akkor biztos vagyok abban, hogy rögtön elterjedve én lettem volna a nagy szemét. Fordítva persze ez nem így van, hiszen mindent ki lehet magyarázni, ugye?
2. 3357-es hozzászólásom második mondata úgy kezdődik "Persze nem lehet általánosítani..." , de azért kérd ki magadnak. Nem sikerül az értelmezés? És csodálkozol , hogy nehezen viselem az alacsony intellektust?
3. Sz. az életben nem lett említve addig, amiről írsz, mégpedig azért, mert azt sem tudtam addig a pillanatig ki ő. Azóta már valóban említettem, de pont azért mert olyat tett, ami megint a munkahelyemmel kapcsolatos. Kíváncsi vagyok, ha orvos lennék, akkor is bejött volna egy műtét közben? Az a baj ezek a suttyók nem tudják meddig mehetnek el, nem ismerik az illemet. És azt sem érzik hol a helyük a társadalomban. Erre írtam, hogy túl nagy az önbizalmuk, mert abban a körben ahol vannak ott megtehetik, de azon kívül nem látják, és nem is akarják elfogadni az életben létező hierarchiát.
4. Nem ő ült a kocsimban, de ezt vagy megint nem tudtad értelmezni, vagy hülyén fogalmaztad meg.
Elképesztő, hogy ilyen fazonok egyáltalán hozzám mernek szólni.