Velem nem sok, enni azt már majdnem mindent tudok, a csípőset nem bírja még a torkom. A szám meg a torkom se tökéletes még, a torkom az fáj rendszeresen, de már megszoktam. A sugárból még visszamaradt a reflux, ilyen refluxos köhögésem szokott lenni. A nyakam az szép, párazor lejött róla a bőr, bebarnul, aztán lehámlik, úgyhogy kenem hámosítóval. Csak azt nem tudom, hogy kell-e plusz védelem, sál vagy naptej. Ja meg az a jó, hogy most tartom a súlyom, ha már lefogytam, maradjon is így. Volt MR, dokinő azt mondta, hogy tumormentes vagyok, de nem bízom el magam, ha a saját véreredményem is becsapott tavaly. Kéne serezni endokrinológust, de csak októberre adtak időpontot, úgyhogy lehet jobban járok, ha most elintézem magánban, aztán majd keresgélek orvost.
Egyetemnél még ma írok a két gyakorlathoz beadandót, hát káosz volt ez a félév is, megint, de ma már leadom, aztán nyugi lesz szeptemberig és már csak dolgozni kell nyáron. Ezeken kívül minden tárgy megvan, úgyhogy másodévet végre befejezem, aztán már csak 2 van még hátra.
Látens, nem semmi a sztorid, hogy mindig történik valami! Jobbulást! Virágszív a te anyukádnak is jobbulást, azért vidd el orvoshoz, az ascites (hasvíz) az nem jó, ha van, lecsapolják neki és jobban érzi majd magát. Remélem veled már minden rendben van. :) Mesélj azért te is :)