Szia Krisztián!
Igaz, hogy nagyon régi bejegyzésedre reagálok, de miután ma hasonlóképpen jártam, (gyújtás el, mindent cseréltem, de ugyanazt a jelenséget produkálja: beindul (máramikor) jár egy keveset, ilyenkor a gázadásra is reagál, majd minden átmenet nélkül leáll) olvasgatni kezdtem itt, a fórumon, így bukkantam rá az alábbi hozzászolásodra:
"Krisztián0221 2019.05.01 0 0 23114
Sziasztok,egyszer csak egyik pillanatról a másikra elment a szikra a motoron,cserélve lett a gyújtótekercs,megszakító,kondenzátor,kapott új gyertyát,gyertyapipát de még mindig semmi,trafót is cseréltem egy másikra de így sem jó,valakinek valami ötlete ?"
Érdeklődnék, hogy akkor sikerült-e megtalálnod a hibát, és ha igen, mi volt a "megoldás"?
Göri apó a neked írt válaszában a vezetékekre gyanakodott, de nekem még a világítás sincs bekötve (folyamatban a felújítás), szóval csak a gyújtás vezetékeire gondolhatok, azok pedig rendben vannak, kimértem műszerrel. Tanácstalan vagyok. Már nem tudom hogy mire gondoljak. Megjegyzem, a motor állt több, mint 10 évig, mielött nekikezdtem a felújításnak, illetve, hogy ismét beindítottam. Minden ötletet, tanácsot, segítséget szívesen fogadok bárkitől. Majd elfelejtettem, jawa mustang a rakoncátlan jószág.