Sárga18 Creative Commons License 2021.06.23 -1 3 3302

Barac leigazolasa nem elhibazott dontes,hanem nagyon jo dontes!sok oka van,hogy ezt mondom!Jo jatekos,tobb poszton bevetheto,ismerjuk,nem zsakbamacska,nincs labdaigenye,jol vedekezik,okos,lat a palyan,nem draga,Kellert tudja helyettesiteni,tud vele egyutt is jatszani,stb!Ugyis lesz meg egy legios magas posztra,vagy 4-es vagy 4-5 combo es meg is vagyunk ott!szerintem nem realis cel a bl tovabbjutas!en a “szokasos“ nagyon tisztes helytallassal elegedett lennek iden is!tovabbjutashoz 5 nagyon jo es draga legios kellene,amire nincs keret (es garancia sem) es a fiatal szabaly sem teszi lehetove ezt!(vagyis nem sok ertelme lenne a magyar bajnoksagra).Szerintem 3 legiosunk lesz ha marad a Beni es Szili!ha nem nyilvan 4 vagy 5.Abban sem vagyok egyaltalan biztos,hogy Kovacs lesz az a fiatal aki a legtobb percet fogja kapni!Magas poszton amugy is kesobb ernek a jatekosok,meg az eddigi teljesitmenye sem gyozott meg egyaltalan!Talan jon Somogyi,ha nem meg eloszlanak majd a percek a fiatalok kozott!ez a szabaly sajnos komolytalanna teszi a bajnoksagunkat!

Rajtam mulna mar csak Bruisma es Curry jonne legios posztra es Somogyi meg is lennenk!(Benivel es Szilivel termeszetesen)Govenset meg nagyon elbirnank es o sem lenne draga de azert nem irtam ot 4.legiosnak mert Gasper maradt es o ugysem akarja!Milos mar mas kerdes lenne,ha egyedul dontene!

Szrecsko es Gasper vonalat hogy tudna onalloan otvozni!Pedig ha nem menne a tamadasunk atlendithetne minket a holtponton!Amit irtam keretet draga sem lenne es mukodhetne a vedekezes es a tamadas is!